Työ Mestaruusliigaa varten käynnissä

20.4.2017

Akaa-Volley pyrkii liigaan, ja anomus sen suhteen on jätetty liigahallitukselle. Nyt odotetaan jännityksellä täyttääkö Akaa-Volley liigakriteerit.

Seuran johto on neuvotellut erinomaisia yhteistyökuvioita tulevaisuutta varten ja myös pelaajaneuvottelut ovat hyvällä mallilla. Uutisia uusista kuvioista tulossa lähiaikoina, ja suunnitelmissa on mm. lehdistötilaisuus.

Nyt jos koskaan kannattaa hypätä Akaa-Volleyn kelkkaan fanittamisen suhteen - historiallinen, seuran ensimmäinen liigakausi ei ole kaukana. Toivotaan että kaikki sujuvat suunnitelmien mukaan ja ensi kaudella Monari kiehuu liigahaasteiden edessä!

Tule tykkäämään/seuraamaan Akaa-Volleyn some-kanavia ja kutsu myös kaikki kaverisi mukaan! Jos haluat mukaan yhteistyökumppaniksi, ota yhteys puheenjohtaja Teemu Salmiseen (0406727224 / teemu@terastuote.com) tai markkinointihenkilö Markku Kuoppaan (0503602304).

Lue lisää: http://akaanseutu.fi/2017/04/17/akaa-volley-hakee-mestaruusliigapaikkaa